FA2000 - Frederiksberg Alliancen UNGDOM

 

ugenskampe_banner.gif

 

bliv_traener_i_fa2000.jpg

 

 

SPONSORER

 

 

 

 

SE ALLE SPONSORER HER

Pigeafdelingen i FA 2000 blev grundlagt i 2009 og er siden da vokset år for år. Vi har nu pigehold i alle årgange fra de mindste piger på vores fodbold for sjov (3-5 år) til vores ældste piger på U18-holdet. I alt har vi ca. 200 piger i alderen 3-17 år.


FA 2000 har indført struktureret børnefodbold, hvor vi målrettet arbejder på at skabe en struktur for spillerne i forhold til træning og udvikling. FA 2000 er en breddeklub, men også en klub der vil fodbolden. Vi forsøger at skabe en træning, der indeholder fem elementer: Struktur, teknik, taktik, konkurrence og power. Med udgangspunkt i det tror vi på; at børnene får en sjov, inspirerende og fodbold faglig god træning.

 

Vi ønsker at udfordre pigerne til både træning og kamp. Vores mål er at udvikle gode fodboldspillere samtidig med, at pigerne har det sjovt og lærer at indgå i grupper både på og udenfor banen. Når pigerne bliver lidt ældre vil - hvis de er klar til det - forsøge at spille i de bedste rækker.

 

I FA 2000 lægger vi stor vægt på, at alle kommer med til stævner og kampe. Vi mener, at det er en del af det at gå til fodbold.

 

Hvis du eller din datter gerne vil prøve at spille fodbold hos FA 2000, skal du blot kontakte en af trænerne og aftale et tidspunkt. Kontaktoplysningerne står på holdenes hjemmesider.

 

På næsten alle vores hold kan man komme til prøvetræning og blive meldt ind med det samme.

BOLD.DK

Copyright © 2009 - FA 2000 - Frederiksberg Alliancen