FA2000 - Frederiksberg Alliancen UNGDOM

 

ugenskampe_banner.gif

 

bliv_traener_i_fa2000.jpg

 

 

SPONSORER

 

 

 

 

SE ALLE SPONSORER HER

Barcelona 2010

 UNGDOMSAFDELINGEN

Fredag - afrejse.

Så er det tid til at checke ud, nu her fire timer før afgang er alt så stille og roligt ved at være på plads, nu er det jo også kun årgang 96 og 97, som rejser i dag, de resterende 71 FAere flyver først tidlig lørdag morgen.

 

 barca2010-04.jpg

Se nedenfor for mere om 98-2

 

Torsdag - stævnets afslutning

Rigtig-rigtig trætte, ja trætte drager vi af sted mod banerne. Klokken blev jo næsten 01:30 før alle var faldet til ro. Det var i sandhed noget af en oplevelse at se Barca spille mod FCK, Messi er nu nærmest FA medlem - han ved det bare ikke endnu. Nå men vi skal vel også nævne lidt om resultaterne for vores hold. Årgang 96-2 endte som treer i deres pulje. 96-1 måtte indkassere et nederlag til Fredericia, så den på forhånd forventede andenplads blev desværre vekslet til en tredieplads. Årgang 97 tabte deres sidste kamp (kvartfinalen) til et polsk hold - øv øv. 98-2 endte på sjettepladsen, på trods af at der var meget forvirring, så selvom de polske hold flere gange udvandrede i protest, blev de altså stadig rangeret. 98-1 tog det hele - førstepladsen og fairplay pokalen (mon vi nogensinde får Kurt ned på jorden igen hehe). Så alt i alt et rigtig godt resultat for FA-drengene. PS. Messi er stadig en FAntastisk spiller, og hvis man ikke allederede har gættet det, så er undertegnede større Barca fan end han er Brø.. FCK fan ;-)

 

Onsdag - aften Camp Nou kalder

122 FAere drager mod Camp Nou for at overvære Champions League kampen mellem Barcelona og FCK. Det kan bare ikke blive større!!! I sidste øjeblik var vi så heldige at få billetter til årgang96-1, så alle som ønskede at se kampen - kom med.

Se lidt fotos fra turen nederst.

 

Onsdag - middag

Så blev det tid til knald eller fald kampen for 96-2. Såfremt Frederikshavn blev besejret var andenpladsen i hus, og dermed adgangen til finalerunden. Desværre var heldet og dygtigheden ikke med os, så det blev til et ærgeligt 0-3 nederlag. Allerede efter 1 minut kom vi bagud, så det var op af bakke hele kampen igennem. Førsteholdet vandt 5-1 over Tåstrup med 2 mål af Tubbe, 1 af Linbo, Anthon, Saustrup. Det ser derfor ud til at andenpladsen i årgang 96 række A hermed er i hus.

 

Tirsdag - afklimatiseret

Årgang 96-1 starter dagen med en sejr på 2-1 over Gladsaxe Hero og derefter var det kampen mod Holbæk som endte med endnu en FA sejr på 3-1. Årgang 96-2 starter dagen med en meget ærgelig uafgjort 0-0 mod Fraugde GIF, en kamp som FA styrede fra start til slut. Den næste kamp mod Sabro IF blev vundet 2-0 . Årgang 97 Taber 1-2 til Vejlby Risskov. Årgang 98-1 flyver derudaf. Rannebergens IF slås med 4-0, og Gylling besejres med 9-0. Kurt er helt oppe og kører ;-). 98-2 Taber 1-2 til Hjallese og klarer en uafgjort mod Klinka fra Polen. Tillykke til 98-2 med deres første point.

Kennie ville gerne fejre 98-2,s første point, og havde tirsdag eftermiddag 98-2 en tur ude at give den gas. De var ude at bowle og spille minigolf, og havde en dejlig og sjov eftermiddag. Se billedserie nederst på siden.

 

Mandag aften - Så er vi i gang.

Dagens resultater var en blandet omgang. Årgang 96-1 tabte i en meget lige kamp 2-1 til Brommerpojkerne, og 96-2 tabte 0-5 til Roskilde. Årgang 97 vandt 7-0 over Skælskør. Årgang 98-1 vandt 3-1 over Hjallese. Årgang 98-2 tabte deres to kampe, først 0-3 til Rannebergens IF fra Sverige og derefter 0-4 til Polske KP POGON SZCZECIN SA.

 

Se billeder fra 98-2 kampe nederst i billedserie.

 

Mandag morgen - kampdag,

Så er det ved at være tid, nu har vi gået og feset den af i et par dage, så sulten efter at få noget bold i benene er derfor ved at melde sig. Alle er knivskarpe og oppe her omkring 07:45, hvor vi kun venter på at få lidt kilo-joule indenbords. Nej "spøg til side", alle er vel lidt klatøjede så tidligt om morgenen. Humøret er dog højt for alle, og vi kan næsten ikke vente til bolden har rullet, og den fede dame har fløjtet af, og sejren er vores. Her klokken 13 skal vi officielt åbne stævnet. Når dagen er gået vil vi her på siden offentliggøre dagens resultater.


barca2010-03.jpg

 

Søndag middag - Tillykke

Morgene havde også sin fødselar - Christian Beck Bennetsen fra årgang 96 fyldte 14, og fik på FA-maner en flot FA-polo shirt fra sit hold. Han ønskede dog IKKE en fødselsdagsang.

Årgang 98 tog for de flestes vedkommende en tur til Barcelona. Årgang 97 havde taget den samme tur i går. Først med bus til Blanes og derefter med toget ind til Barcelona, en tur på omkring 1½ time.

Årgang 96-2 var en tur på stranden, hvor træningen stod på strandbold i højt humør.

 

 barca2010-02.jpg

 

Søndag morgen - Så er alle forenet.

Fredag tog de første afsted, 61 deltagere fra årgang 96 og 97 blev sat på flyet mod Barcelona. Det var sent da de ankom, men alt gik planmæssigt, og humøret var højt.

Lørdag meget tidlig morgen rejste de sidste 71 deltagere mod Barcelona. Med lidt forsinkelser og lidt sædvanlig spansk langsommelighed, lykkedes det at få alle indkvarteret.

 

barca2010-01.jpg

98-2 -klummen

 

Fredag:

Turneringen er jo slut så idag bliver der holdt ferie. Nogle er taget til Barcelona for at se det vi ikke nåede i søndags, andre har været på cykeltur i de meget bakkede nærområde og resten har nydt at solen idag viser sig fra sin bedste side. Det betyder at liggestolene langs poolen har været flittigt i brug og selv om poolens vand er meget koldt, har mange været i. Drengene fiser lystigt rundt i byen og hjælper hinanden med gode måder at bruge deres penge på :-)) Det er yderst velfortjent for den sammenbragte flok har kæmpet bravt hele ugen og er blevet bedre og bedre som hold.

 

Torsdag:

Turneringens sidste kamp for vores drenge er mod 98-1. Der har virkelig været talt meget mellem drengene om denne kamp. Nogle af vores drenge har nok syntes, det ikke er helt fair at skulle møde et hold som er meget højere rangeret. Men alle har ventet med spænding på styrkeprøven.

Selve kampen var fantastisk spændende og selv om 98-1 kom foran tændte det bare vores drenge endnu mere. Og det var med gejsten lysende ud af øjnene da de kort efter fik udlignet til 1-1 på et super flot gennemspillet angreb. Men på trods af godt spil fik 98-1 alligevel scoret. Det var nok fortjent for bolden havde en enkelt gang danset på vores mållinie. I anden halvlej kæmpede drengene flot videre. Begge trænere fik motioneret stemmebåndene og alle tilskuerne fik en masse spænding for pengene. 98-1 fik scoret en enkelt gang mere i anden halvlej efter en periode at have spillet rigitig flot bold. Men vores drenge havde stor ære af kampen og var på ingen måde spillet ud af banen. Kennie var super stolt!

 

Efter kampen var vi til premieoverrækkelse og heppede på 98-1 som med denne sejr akurat kunne vinde turneringen.  

 

Onsdag:

Onsdag aften skulle vi til Barcelona og se fodbold,  FCK-Barcelona, det var stort. Men forinden havde drengene kamp mod danske Gyllinge. Det blev til en super kamp af drengene som her spillede lige sådan som Kennie gerne vi og selv om Gyllinge fik udlignet inden pausen (på deres eneste rigtige chance) var drengene ovenpå og sikre på sejren. 98-2 scorede yderligere 2 dejlige mål i anden halvlej og vandt dermed kampen. Wow en dejlig sejr som fik øjnene til at lyse i hovederne på drengene. Nu kunne de tage ind og se fodbold med glæde og stolthed i kroppene. Busturen til Barcelona foregik i super højt humør. Fedt at være med i en bus fuld af glade og stolte drenge :-)))

 

 

 

 

98B var søndag en tur i Barcelona. Vi fandt en bus som kørte direkte og kun tog en lille time. De fleste andre hold hanvde prøvet at tage derind vi bus og tog. Vores bus landede ret tæt på Sengrada familia kirken, så den tog vi hen og så på.

 

Der var masser af gøgl og ting at se på. Blandt meget andet en stor gruppe mennesker som lavede en menneske pyramide, med 5 led høj.

 

Efter kirken synes Kennie at drengene trængte til at røre sig. Derfor blev det til en løbetur fra kirken og ud til Camp Nou - 5 km. Desværre var anlæget lukket. Så vi må vente til onsdagens kamp med at se det.

 

Derfra tilbage til hotellet og aftensmad. God dag med trætte drenge som resultat.

 

Mandag var så vores første kamp dag. kl 13 havde vi første kamp mod nogle meget høje svenskere. De startede desværre som lyn og torden og scorede 2 meget hurtige mål. Resten af kampen var meget lige og endte 1-1. Dermed tabte drengene desværre deres første kamp 3-1

 

Humøret var dog kommet tilbage da næste kamp skulle starte. Et polsk talent hold ventede. De passede bedre i størrelsen men var fysisk meget stærke. Vores drenge synes også de var meget grove i deres spil. VI fik mange frispark men desværre ingen mål. Kampen endte 5-0.

 

Nu glæder drengene sig til imorgen hvor vi allerede skal starte kl 10. Så i aften skal alle tidligt i seng. Kennie går rundt kl 22 for at tjekke at alle er puttet ordentligt.

BOLD.DK

Copyright © 2009 - FA 2000 - Frederiksberg Alliancen