FA2000 - Frederiksberg Alliancen UNGDOM

 

ugenskampe_banner.gif

 

bliv_traener_i_fa2000.jpg

 

 

SPONSORER

 

 

 

 

SE ALLE SPONSORER HER

Glade FA´vendt hjem fra Holland

(Nu også billeder i Galleriet)

 

2. pinsedag kl. 08.00 vendte 63 glade og trætte FA´er hjem fra en fantastisk tur til North Limburg Trophy Cup i Holland, hvor truppen de sidste fire dage har vist den rigtige FA ånd både på og ude for banen.

 

Efter lørdagens indledende puljespil skulle de fire hold igen i kamp om søndagen. Kurt´s trup skulle spille i Millbeek allerede kl. 9, og skulle derfor tidligt op, hvor vi andre kunne sove længe. Selv turledere tillod sig at strække morgenmaden til kl. 10. Han var også kommet sent i seng om lørdagen.

 

98 gjorde rent bord denne søndag og vandt alle sine fire kampe, og blev dermed vinder af B-gruppe spillet. Tillykke med det - godt gået.

 

Efter at have pakket bussen søndag morgen, sendte vi Rolf (vores buschauffør) afsted så han kunne være frisk til at køre os hjem til Danmark om aftenen.

 

Enkelte tog en sidste tur i poolen, men andre gik til byen efter is, men Smajl og Per forberedte store frokost buffet kl. 1200.

 

Til trods for at vi have bestilt busserne til kl. 13, kørte 2 busser op foran hotellet kl.1215, og de to chauffører blev da også budt på en varm FA pølse til stor tilfredshed.

 

Alle tre holds kampe blev heldigvis spillet på Millbeek stadion, og om eftermiddagen.

 

Første hold i ilden var 2000érne der lagde ud med en flot sejr.

 

 

Her ser i Mahias - der viste meget flotte takter i 2000érnes mål hele søndagen

 

News_holland_Mathias.jpg

 

I 99érne første kamp måtte se sig slået, og de samme gjord 01érne, der spillede mod de stærke tyskere.

 

I næste runde løb 2000érne igen ind i nogle hårdt spillende hollændere, og igen oplevede vi en dommer der var helt væk. Vores spillere blev hele tiden sparket og skubbet, og da træner Bo henvendte sig til dommeren blev han nærmest bortvist fra stadion. En kedelig oplevelse for vore spillere og for foboldspillet. Men sådan spilles der åbenbart i Holland - ikke noget som vi synes godt om.

 

Både 2001 og 1999 vandt deres næste kampe.

 

I 2000énes sidste kamp gik det helt galt igen. Det er ikke sjovt når man som lille FA angriber igen og igen tørrer sine modspiller, så deres eneste våben er at sparke én ned. Det blev også for meget for Nikolaj der tilsidst ikke gad spille når dommere var så dum - og man forstår ham godt.

 

1999 vandt igen deres næste kamp, og det samme gjorde 2001érne.

 

Sidste kamp i U11/10 skulle spilles mellem de to FA hold, og i første omgang synes vi ikke den skulle spilles. Men trænere og spillere blev alligevel enig om at det skulle den, så vi kunne vise hollænderne, tyskerne og belgierne, og ikke mindst de hollandske dommere, hvordan man spiller fodbold. Og sikke en kamp.

Flot og elegant fodbold opvisning i en fairplay spillet kamp, hvor 00érne bragte sig foran med 1-0, men måtte se sig slået af 99érne i sidste ende med 3-1. Fantastisk flot spillet begge hold.

 

News_holland_3hold.jpg

 

"Alle 3 hold, samt trænere samlet efter de sidste kampe"

 

Resultaterne betød at 99érne blev 2ér i C-spillet og 00érne på en 5´plads, men med det absolut flotteste fodbold spil af alle 5 hold i C-puljespillet - tak for det drenge.

 

Sidste kamp for 01ére blev også lidt af en opvisning fra vores yngste deltagere. Med et brag af et langskud bragte Benjamin FA foran med 1-0, hvilket også blev kampens resultat, hvilke også gjorde at 01ér blev nr. 2 af fire hold, i en dobbelt dyst over 2 dage. Lidt ærgerligt at skulle se de hårdt, men velspillende tyskere tage den store pokal med hjem.

 

Men tre meget glade FA hold, der over to dage fik vist at FA spillere fantastisk flot fodbold på en fairplay måde, og hvor vi er kommet for at hygge os, og spille interessant og tilskuervenligt fodbold.

 

Her er de tre hold:

 

"2001 - Benjamin, Rasmus, Mikkel, Mikail, Sammy, Nikolaj, Anton S, Anton B, Tray og Julius. Trænerne Søren og Piet" 

 

News_holland_2001.jpg

 

"2000 - Andreas, Jeppe, Mathias, Elias, Mikkas, Oliver,Sylvester, Johannes, Andreas Bekker, Emil, Lucas og Nicolaj. Trænerne Kenneth, Peter, Jan og Bo."

 

News_holland_2000.jpg

 

 

"1999 - Ferdinand, Jakob, Marko, Dino, Mehdi, Tim, Benjamin, Magnus, Casper, Andreas, Hugo, Thomas o Jammie. Træner Christoffer."

 

News_holland_1999.jpg

 

 

Endnu en rigtig dejlig fodbold dag var slut og tak til spillerne for nogle fantastiske oplevelser, hvor I kæmpede r.... ud af bukserne, og hvor I sloges mod hårdt spillende hollændere, tyskere og belgier, og var oppe mod nogle dommere, der efter de fleste tilskuers mening var blind på begge øjne.

 

Det skal lige nævnes at søndagen startede med at Julius fra 01érne var meget dårlig, så Jesper og Julius tog på hospitalet - først det lokale, men blev så sent videre med taxi til det store hospital.

 

Heldigvis blev Julius frisk i løbet af dagen så Jesper og ham kunne tilslutte sig truppen sidst på dagen.

 

News_holland_julius.jpg

 

"Julius får lidt væske på hospitalet"

 

News_holland_engodventilbage.jpg

 

"En god kammerat er tlage i truppen - dejligt"

 

Efter medalje og diplom overrækkelse, og et hurtigt bad - fik alle tur deltagere udleveret en flot T-shirt, sponeret af EMENDO, som bevis på deltagelse i endnu en vellykket og oplevelsesrig FA tur.

 

 

Aftensmaden blev indtaget på Restaurant HONG KONG i Gennep, og det var ikke så ringe endda :)

 

Kl. 2100 vendte vi så næsen nord på, og døsede hen til "Monsterjægerne" inden der kl. 2300 blev børste tænder, og sagt godnat.

 

En FA tur er slut, og jeg håber I alle har haft en forryende tur, og er klar til at tage afsted næste år, hvor jeg igen arrangere en tur i Pinsen - hvor den går hen vides endnu ikke.

 

Endnu en gang tak til jer alle, og stor tak til Per.

 

Mange hilsener

Carl Christian - turleder.  

 

 

Så kom vi i kamp

 

Lørdag skulle alle vores hold i kamp. 2000´erne i C puljen, skulle tidligt op da holdet skulle spille hele formiddagen i deres pulje, med hele 4 kampe.

 

Først skulle FA campen dog lige sættes op, og turlederen havde købt campingstole, og flotte danebrogsflag, og havde selvfølgelig taget det sore FA logo med.

 

News_holland_camp.jpg

 

Holdet lagde rigtig godt ud med en flot sejr på 3-2, så de var stor glæde og jubel. Der spilles 2 gange 15 min,og med fire kampe var der blot 15 minutters pause mellem kampene. De næste to kampe blev noget af en udfordring, da disse tre hold udelukkende havde årgang 99 spillere på holdet, og to af holde endda årgang 98 spillere på dispensation. Så det var store drenge de mødte, der spillede meget hårdt, og det var vores små figtere ikke så glade for.

 

News_holland_tilskuer.jpg 

 

"Masser af F tilhængere til kampene - hver gang :)"

 

News_holland_haardt_spil.jpg

 

"Emil sparket ned - igen !"

 

News_moedre.jpg

 

"Koncentrerede mødre"

 

News_bo.jpg

 

"Bo instruere Elias"

 

News_tilskuer2.jpg

 

"Afslappende 01ér, 00ér og 99ére - i forening - fra højre Sammy, Jammie, Tim, Elias og Dino." 

 

Trods kæmpe fight blev det til nederlag i alle tre kampe, hvilke betyder at holdet skal spille C-slutspil i dag, hvor forhåbent lige svagere hold venter. Men en dejlig fodbold formiddag fik vi.

 

News_holland_frokost.jpg

 

"Så blev der ellers serveret frokost af Per ogCarl, med ristede pølser og hjemmelavet tunsalat." 

 

Kl. 14 blev 99 hentet og kørt til Gennep, hvor deres pulje kampe blev afviklet. 3 uafgjorte resultater var desværre ikke nok til at gå helt til tops, da de øvrige tre hold i pulje have slået hinanden indbyrdes, og dermed endte vores hold som nummer fire, og skal også spille C-slutspil mod bl.a. vore 00´er, og det var ikke lige det vi have regnet med - men sådan blev det.

 

I Ottersum havde årgang 98 spillet deres tre indledende kampe, og da det var første gang de skulle spille 11-mands fodbold skulle man lige ind i den spillestil - hvilke desvære betød nederlag i første kamp.

 

Anden kamp vandt de store med 13-0, og løb desværre ind i et rigtigt godt hold i sidste kamp, som FA også tabte. Så B-slutspil venter i dag - med kampe allerede kl. 9.00 - ØV.

 

Vores sidste hold 2001 - gjorde de rigtigt godt. Spillede mod egen årgang, og de var tydeligt at det var meget bedre. 1-1, 2-2 og sejr i sidste kamp betyder at FA ligge nr. to efter indledende runde, og spille idag mod samme hold igen, og de store pokaler - så vi satser på at tage 1 pladsen med hjem idag.

 

News_holland_01.jpg

 

"Søren lægger taktik med 01 drengene inden sidste kamp."

 

News_holland_02.jpg

 

"Et FA kampråb skal der også til."

 

Så både skuffelser, meget hårdt spil, og stor glæde i FA-lejren efter første spille dag.

 

Tilbage på hotellet, hvo ma lige kunne nå en tur i poolen inden aftensmaden, som denne gang var pastaskruer med kødsovs, og Is tildessert som Beate og Morten havde givet - tusinde tak for det.

 

News_beateogmorten.jpg

 

"Beate og Morten - vores glade isgivere"

 

Kl. 20.45 blev der lignet op i baren - hvor hele gruppen selvfølgelig skulle se Inter-Bayern, og den største fan gruppen blev drengene kunne juble da det blev Inter der kunne løfte den store pokal.

 

Da vores tre hold var så heldig at vi alle skal spille i eftermiddag - kunne vi blive lidt længere oppe.

 

De sidste voksne lukkede og slukkede kl. 2, efter en lang og spændende snak om dagen resultater.

 

I skrivende stund er en gruppe gået til bye for atkøbe is, og her kl. 12 er der igen tændt op i grillen, og der serveres dejlig frokost.

 

Vi glæder os til en spændende efter middag, med forhåbentlig spændende kampe, gode resultater, og mon ikke vi iår tager en af de store pokaler med hjem.

 

På gensyn i morgen aften -hvor vi færdiggør turrapporten.

 

Mange hilsner

Hollands truppen fra FA 2000

 

Carl Christian

 

 

 

en, hvor vildre og hunde forlod vi Frederiksberg præcist som planlagt kl. 20.00 dut.

 

Fantastisk dag på Sports Hotel DE POORT

 

Efter at have kysset og krammet forældre og hunde forlod vi Frederiksberg præcist som planlagt kl. 20.00 dut.

 

Allerede på Valby bakke spurgte Mikks fra 2000 truppen, hvornår vi var det, og turlederen kunn kun meddele Mikkas at vi vill være fremme om ca. 13 timer.

 

Første stop var Tappenøje, hvor vores chauffør Rolf skulle påstige, for at køre os til Holland. Rolf er er garvet turchauffør, og vi fik startet kaffemaskinen op til glæde for alle de tørstige kaffedrikkere.

 

Overfarten gik planmæssigt og alle var med i busse da vi lagde til i Tyskland, og satte kursen mod Fleggaard. Alle fik handlet til den store guldmedajle og efter en times kørsel blev der sagt godnat.

 

Stille og rolig kørsel gennem Tyskland, og fremme ved hotellet kl. 9. Dejlig tysk morgen mand fortrins bestående af COCO pops, og rudstykker med nutella, samt dejlig frisk kaffe.

 

Morgenmads billede skulle have været her - men tekniske problemer.

 

Programmet for formiddagen var:

 

kl. 10.00 - 2000 træner, 1999 sover, og 2001 løber rundt

kl. 11.30 - 1999 og 2001 træner, og 2000 slapper af - madholdet sendt afsted i byen efter forplejning

kl. 13.00 - Dejlig frokost, og fri til bytur og eftermiddags lur

kl. 15.00 - FA turnering for 2001, 2000 og 1999, som var en KÆMPE succes :)

 

Se de glade guldvindere

 

news_vinder_A_holland_2010.jpg

 

og sølv vindere

 

News_soelv_A_finale.jpg 

 

kl. 17.00 - 2000 trænerene taber big time til turleder, Piet, Søren og Jesper (Anton B´s far)

 

Kl. 18.00 var der dømt Pool - så man lige kunne få vandmassage.

 

Kl. 19.00 var der kaldt til aftensmad og iaften fik vi kartoffelmos, ærter og gulerødder, samt Cup i Holland.

 

News_aftensmad.jpg 

 

Nu er alle ved at være trætte, og alle trupper er ordret i seng kl. 9, da alle hold har et hård program i morgen.

 

Årgang 2000 - spiller 4 kampe fra kl. 9-12

Årgang 1998 - spiller 3 kampe fra kl. 9-12

Årgang 2001 - spiller 3 kampe fra kl. 15-18

Årgang 1999 - spiller 3 kampe fra kl. 15-18.

 

Fælles frokost i hoved camp kl. 1300.

 

Aftensmad kl. 1930 - og så er der dømt SUPER aften med finale i Champions League mellem Inter og Bayern Munich på Stor skærm - i hvert fald 90 tilskuer.

 

Næste rapport i morgen aften kl. 2100.

 

Mange tur hilsener Carl

 

 

Holland here we come - 2010

 

Torsdag den 23. maj drager 35 fodboldspillere og 30 forældre og ledere mod Gennep, hvor FA 2000 ungdom i Pinsen deltager i North Trophy Cup i Holland.

 

1 hold i årgang 2001, 1 hold i årgang 2000 og 1 hold i årgang 1999. Fredag støder årgang 1998 A til, så truppen bliver på 90 mand.

 

Der bliver masser af spillere i de blå farver, og lyseblå sponsor T-shirt med Dannebrog på bryst fra Emendo. Alle spillere har fået udleveret en Landsholdsdragt fra DONG, så FA skal nok markere sig i Holland. Madfolkene Per og Carl medbringer grills og så de kan servere varme grillpølser, og hjemmelavet tunsalat til frokost i de tre dage truppen er afsted.

 

Følg med på siden hver aften - hvor en udførlig rapport med billeder sendes hjem

 

Mange hilsener
Carl Christian - turleder

.

BOLD.DK

Copyright © 2009 - FA 2000 - Frederiksberg Alliancen