FA2000 - Frederiksberg Alliancen UNGDOM

 

ugenskampe_banner.gif

 

bliv_traener_i_fa2000.jpg

 

 

SPONSORER

 

 

 

 

SE ALLE SPONSORER HER

Sportskonsulenten til vores piger og damer

Det er med stor glæde at vi kan meddele, at vi nu har fundet en ny sportskonsulent til vores piger og damer. Vinnie Baun starter efter d. 1. august. Vinnie vil være tilknyttet U11 piger -> damesenior. Opgaverne vil primært vil gå med udvikling af træner- og træningsmiljø på banerne og sideløbende administration.


Vinnie vil komme rundt til de respektive årgange efter sommerferien og forventer at være med på Vildbjerg cup.

 

Jeg håber at I vil tage rigtig godt i mod Vinnie

Hilsen Lillian - Pige-/dameformand

 

Vinnie om Vinnie
Træner erfaring
Min træner karriere, startede med et typisk forældretræner job for min søn i Allerød fodboldklub. Efter at have trænet de små drenge et par år kom jeg til HGI´s Pige talentcenter. Efter et par år i HGI kom jeg til FA København (nuværende B93) I B93 var jeg i 5 år med forskellige roller, herunder U16 træner, talentchef samt en meget kort periode som senior træner.

 

I august 2018 startede jeg som cheftræner for DBU´s U14 Talentcenter Vest. Et job jeg vil fortsætte med sideløbende med mine opgaver i FA2000
Sideløben med de forskellig trænerjobs har jeg taget en A-licens som jeg afsluttede for 2 1/2 år siden.

 

I min egen aktive karriere spillede jeg 5 år på 3F Liga holdet i OB. Jeg afsluttede min elite karriere med et enkelt år i Hjortshøj Egå. Herefter blev det kun til fodbold "for sjov" mens den civile karriere blev sat i fokus.
Jeg er uddannet Cand. Merc. i Marketing fra Odense universitet.

 

Gennem tiden har jeg blandt andet været ansat i Dansk Supermarked, Maersk Data og til sidst i Heart2start. Jeg håber, at kunne bruge min erfaring fra erhvervslivet i planlægning, strukturering og eksekvering af de mange projekter vi i fællesskab skal udføre.

 

Jeg bor samme med min kæreste og vores sammenbragte sportsfamilie. Har selv en datter på 15, der dyrker atletik på eliteniveau. Min søn på 14 er fodboldspiller i Allerød, men træner U10 drenge ved siden af. Min to bonus børn på 15 spiller begge elitefodbold - Marie på U16 i FCN og Mikkel på Brøndby´s U17 hold.

 

Jeg ser frem til de nye udfordringer. Jeg glæder mig til at være med i udvikling af et endnu mere spændende fodboldmiljø for pigerne i FA2000. I mit arbejde vil jeg blandt andet gerne forsøge udvikle på en fælles spillestil og træningskultur for pigerne - selvfølgelig i samarbejde med de nuværende konsulenter på drengesiden.

 

Jeg tror på, at de bedste resultater opnås ved et tæt og tillidsfuldt samarbejde mellem både træner og ledelse hvor alle har lyst til at hjælpe hinanden - det vil altid være mit udgangspunkt for den kultur vi skal arbejde på. Samtidig vil jeg også bruge noget af min tid på banerne og vil prioritere at opnå et kendskab til de enkelte hold.

 

Så vi ses snart derude!

 

BOLD.DK

Copyright © 2009 - FA 2000 - Frederiksberg Alliancen