FA2000 - Frederiksberg Alliancen UNGDOM

 

ugenskampe_banner.gif

 

bliv_traener_i_fa2000.jpg

 

 

SPONSORER

 

 

 

 

SE ALLE SPONSORER HER

SFO piger i lære som fodboldspillere i FA

Igen i år inviterede FA 2000 cirka 60 piger til SFO træning på Nandrupsvej. Gennem 4 uger i maj har pigerne fra hhv. Skolen på La Cours Vejs SFO og Skolen på Grundtvigsvejs SFO, mødt op en gang om ugen for i en times tid, at øve sig på driblinger, mig & min bold og spille 1v1. For nogle piger var det første gang de rørte en bold, for andre var det et glædeligt gensyn.


Formålet med træningsforløbet har været at tiltrække flere piger til vores U7, U8 og U9 hold. Initiativet blev første gang gennemført i 2018 i samarbejde med DBU Københavns pigeprojekt "Københavnske piger spiller fodbold", der skal skabe en kultur, hvor piger starter tidligere til fodbold. Og DBU København med Anja Kouly

 

Lethin i spidsen har igen i år støttet op omkring initiativet og sponseret frugt og juice. 
Vi hyrede Casper Hansen ind til at stå for det praktiske omkring SFO træningen, med trænerhjælp fra vores nye Børnekonsulent Mikkel Køster, Ungdomsformand Liv Gish, samt trænere fra de respektive pigeårgange.

 

Det vil i den følgende tid vise sig om initiativet har båret frugt. Sidste år gav det et pænt ryk ind af piger efter sommerferien og som bonus fik vi tilmed en forældertræner. Vi håber på intet mindre i år.

 

Liv Gish

Ungdomsformand

BOLD.DK

Copyright © 2009 - FA 2000 - Frederiksberg Alliancen