FA2000 - Frederiksberg Alliancen UNGDOM

 

ugenskampe_banner.gif

 

bliv_traener_i_fa2000.jpg

 

 

SPONSORER

 

 

 

 

SE ALLE SPONSORER HER

Ungdomskampledere uddannet

Nyt kuld ungdomskampledere er uddannet


Lørdag formiddag den 25. maj, var 17 morgenfriske piger og drenge mødt op for at lære lidt om fodboldloven og praktikken omkring at være kampleder i ungdomskampe. Indledningsvist blev reglerne for 5- og 8-mands fodbold gennemgået og de vordende kampledere blev udfordret i lovens §12 (Utilladelig spillemåde) og lærte nye begreber som "satset", "hensynsløs" og "unødig stor kraft", som bruges til at kategorisere alvoren af de forseelser der bliver begået på banen.

 

En hurtig instruktion i kropssprog, kommunikation og fløjte nåede de også igennem før de med rank ryg og løftet hage, blev smidt ud i at dømme 3 min hver, af vores U11 pigers kamp mod B93. Det er vist første gang i FA 2000 historien, at der har været flere udskiftninger af dommeren end spillere.

 

Efter kampen evaluerede instruktøren kampen på banen og gav nogle fif om placering, vinkler og hvornår en bold skal dømmes ude... ja, den skal helt over stregen. Dagen blev kyndigt faciliteret af DBU dommer Enrique Jensen, som vi også havde fornøjelsen af for to år siden.

 

Formålet med dagens kursus er at have et antal kampledere til rådighed til vores 8-mands kampe, dvs. U11, U12 og U13. Vi har en Facebook gruppe (FA2000-Kampleder) som de unge har meldt sig ind i og som vi opfordrer at alle U11, U12 og U13 trænere også melder sig ind. Her kan man så efterlyse kampledere og de unge vil byde ind.

 

Spørgsmål omkring Facebookgruppen og kampleder-ordningen kan rettes til

Ungdomsformand Liv Gish

på liv@fa2000.dk

BOLD.DK

Copyright © 2009 - FA 2000 - Frederiksberg Alliancen