FA2000 - Frederiksberg Alliancen UNGDOM

 

ugenskampe_banner.gif

 

bliv_traener_i_fa2000.jpg

 

 

SPONSORER

 

 

 

 

SE ALLE SPONSORER HER

FA 2000 indtræder i DBU`s licenssystem

DBU offentliggjorde mandag den 29. april, hvilke klubber, der er blevet tildelt en såkaldt klublicens til talentudvikling ud fra et nyt system, hvor klubberne kan tildeles fra én til fem stjerner.


Det er med stor glæde at vi kan meddele, at vi i FA 2000 er blevet tildelt én stjerne, efter en intensiv ansøgningsproces og at vi er kommet i flot selskab med 39 andre klubber i Danmark. I København er det ud over os kun FCK, B93 og A27 som også har fået tildelt licens.


I praksis betyder det at vi har stort fokus på talentudvikling i aldersgruppen fra U10-U15 drenge og at vi har formaliseret vores tilgang til træning, udvikling af spillere, organisering af ressourcer og processer i klubben osv.


Vores motivation for at have søgt klublicensen, er dog ikke kun at have fokus på talentudvikling hos U10-U15 drenge, men at bruge det bagvedliggende arbejde som en platform til at udvikle hele ungdom; piger som drenge. Vi har vi fået et konkret værktøj til at udvikle vores sportslige vision og strategi, organisere os hensigtsmæssigt og sikre et godt fodboldmiljø for vores medlemmer. På denne måde kan vi også styrke samarbejdet mellem ungdom og senior.


På sigt er det vores ambition at søge licens til vores pigeafdeling og vi vil allerede nu have fokus på at skabe et attraktivt pigemiljø.


Hvis du har spørgsmål til licenssystemet eller andre relevante spørgsmål så skriv til steen@fa2000.dk

 

Bedste hilsner
Ungdomssportschef Steen Kundby og Ungdomsformand Liv Gish

 

BOLD.DK

Copyright © 2009 - FA 2000 - Frederiksberg Alliancen