FA2000 - Frederiksberg Alliancen UNGDOM

 

ugenskampe_banner.gif

 

bliv_traener_i_fa2000.jpg

 

 

SPONSORER

 

 

 

 

SE ALLE SPONSORER HER

Rust: Vendepunktet kom i Kastrup”

Næste låge i artikeljulekalenderen bliver åbnet i dag, blot tre dage før jul - tre dage, som skribenten lover bliver hektiske, da der fra nu af og til juleaften ikke vil være tid til at glæde sig til alle gaverne, eller for andres vedkommende maden - hvis man skal følge opdateringerne på frederiksbergalliancen.dk.

 

Forandringens vinde blæste over Frederiksberg Alliancen i sommeren 2009. Den mangeårige førsteholdstræner, Iørn Uldbjerg, blev ikke forlænget og man stod i kortere turbulens periode uden træner til det bedste mandskab.

 

Løsningen kom dog i hus inden for ganske kort tid. Klubben annoncerede, at man havde skabt et sportsudvalg - hvor dets første gerning var at hyre den nye træner til Alliancens Serie 1 mandskab.

 

FA kunne præsentere Martin Fugmann, Nikolaj Saabye og Steffen Dam som sportsdirektører - og Carsten Rust som ny førsteholdstræner, efter blot nogle få uger som officiel løsgænger efter hans kontrakt som andetholdstræner var udløbet.

 

Det er også en meget tilfreds formand for Frederiksberg Alliancen, Jan Busk, som ser tilbage på sommerens etablering af sportsudvalget:

 

"De er alle tre knald dygtige på hvert deres område. De er gode sparringspartnere og til trods for at de blev kastet ind i opgaverne , så klarede de opgaverne med stor tilfredshed".

 

"De arbejder for FA 2000s bedste, og med den start kan det være svært at sige hvor deres grænse går i forhold til, at skabe det perfekte sportslige plan for FA 2000. De vil blive et kæmpe aktiv for klubben".

 

En vigtig aktør i Frederiksberg Alliancens succes er Nikolai Saabye, som da også svarer positivt, da fa2000.dk spørger ind til, hvad oprettelsen af sportsrådet gjorde for klubben:

 

"Der er ingen tvivl om at omstruktureringen har haft en stor betydning for, hvor FA2000 er i dag".

 

"Med det mener jeg ikke, at vi ikke kunne have været samme sted sportsligt uden os, men i og med at det er de implicerede i sportsudvalgets netværk, der er brugt til at hente spillere og trænere..."

 

Successen udeblev heller ikke for Alliancens bedste mandskab i efteråret. Trods en lidt vaklende start kom vendepunktet med en meriterende sejr over det daværende tophold fra Kastrup BK, hvad Cheftræner Carsten Rust giver skribenten ret i:

 

"Det var et vendepunkt for holdet (sejren mod Kastrup red.) og gav mig for alvor en idé om hvordan kortene skulle blandes, således at der var balance på holdet. For det mangelde vi inden den kamp".

 

Adspurgt om baggrunden for den positive udvikling for førsteholdet uddyber Rust:

 

"Den positive udvikling drejer sig om, at vi har fået integreret rigtig mange nye spillere".

 

"De har forstærket holdet, men det har også været en stor opgave, at få indsluset så mange nye spillere uden intern uro. Alle nye er blevet taget godt imod og har selv gjort en indsats for at blive accepteret i truppen".

 

"Spillerne kender deres rolle på holdet, har stor tiltro til egne evner og har fået et større ansvar hver især".

 

Da fa2000.dks udsendte tager fat i Formand Jan Busk bliver der heller ikke sparet på roserne, da han bliver bedt om at beskrive Carsten Rusts betydning for transformeringen af førsteholdet til tophold:

 

"Hver træner har deres styrker og svagheder , men Rust har taget opgaven til sig 110 % og bevist, at FA 2000 og sportsudvalget så rigtig , da de antog Carsten"

 

"I dag skal du ikke kun være en god træner, men samtidig dygtig til mandskabspleje og skabe dit egen platform og strategi for holdets succes i årene fremover".

 

"Ikke mindst , når tilgangen af dygtige nye spillere er stor. Carsten har gjort et flot arbejde i efteråret og jeg glæder mig utrolig meget til forårets 12 kampe".

 

Men den, i sommer afgåede ekstræner, Iørn Uldbjerg bliver ikke glemt i succesensstund, da Busk ligeledes snakker om trænerens store betydning for FA fra de tidligere år:

 

"Uldbjerg var stort set alene med holdet i foråret (2009 red.I og udførte et stort arbejde. En skidt start og en kort sæson gjorde det til en meget stressende affære , som desværre ikke gav den forventede sportslige succes".

 

"Han (Uldbjerg red.) er en meget dygtig træner og han vil altid have en stor plads I FA 2000 `s historie , men heldet udeblev desværre".

 

Busk runder snakken af med profetien om foråret og muligheden for oprykning:

 

"Jeg har i samtlige år troet på oprykning til vores 1. hold og det er stadig kun lykkedes det første år med 'Dunte' som træner. Såååååååå med fare for at blive til grin for 9 år i træk ..........."

 

Herefter følger en lang tænkepause i snakken med fa2000.dks udsendte før end formanden færdiggør sætningen:

 

"Der er lang tid til april , bliver spillerne i klubben etc. Er truppen intakt til forårets kampe, så  SKAL vi rykke op. Jeg har ikke fantasi til andet."

 

 

BOLD.DK

Copyright © 2009 - FA 2000 - Frederiksberg Alliancen